Kırıkkale’ye yeni cazibe merkezi

Kırıkkale’ye yeni cazibe merkezi

Makine Kimya Endüstrisi Kurumundan (MKEK) Kırıkkale Belediyesine devrolan ve ticari alan olarak belirlenen arsa konumu açısından cazibe yaratan alan için 20 Nisan Cuma günü ihale yapılacak

Kırıkkale şehrin ticaretinin canlanması açısından yeni bir alana daha kavuştu. Büyük Şehir Parkı yanında Valilik, Adliye Sarayı ve çarşı merkezine çok yakın olan ve daha önce MKEK’e ait olan alan için Kırıkkale Belediyesi ihaleye çıktı. İhale 20 Nisan Cuma günü saat 14.30’da gerçekleştirilecek.Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre kazanılan alan şehrin modern bir görünüm elde etmesini sağlayacak. Konut ve sosyal tesis olarak belirlenen alana ihale sonrası, iş merkezi, alışveriş merkezi, yönetim merkezi, otel, motel, rezidans, konaklama tesisleri, sinema, tiyatro, ofis, büro, lokanta, çarşı, çok katlı mağazalar, banka, finans kurumları yapılabilecek. Ayrıca bu işlevler bir arada kullanılabileceği gibi, ayrı bloklar şeklinde de projelendirilebilecek. Belediye tarafından yapılacak ihalede, ticaret ve konut inşaatların işe başlama süresinden itibaren 900 gün sonra tamamlanması şartı bulunuyor.İhale ile ilgili ayrıntılı bilgiye Kırıkkale Belediyesi resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

KIRIKKALE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN