Tonguç: “Siyonizm ideallerinin son noktasına geldiğine inanıyor”

Tonguç: “Siyonizm ideallerinin son noktasına geldiğine inanıyor”

Kırıkkale’de konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tonguç, siyonist inanca sahip kişilerin emelleri için son adımda oldukları inancını taşıdıklarını dile getirdi

Saadet Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Kongresi Kırıkkale İl Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Düzenlenen kongrede eski Merkez İlçe Başkanı Selami Çakır, yeni dönem için tekrar göreve seçildi. Düzenlenen kongreye katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tonguç, “Siyonizm, ideallerinin artık son noktasına geldiğine inanmış durumda. 1897 Basel planında olduğu gibi ’Kudüs’ü ele geçireceğiz, yeryüzünde İslam’ı kendi ideallerimiz uğrunda diz çöktüreceğiz’ demelerindeki çalışmaların artık sonuna geldiğini düşünüyorlar. Amerika dâhil olmak üzere Batılı bütün ülkeler, İsrail’de bu yapılanmanın oluşması için bütün güçlerini ortaya koymuş durumdalar. Şimdi bunun vaktinin geldiğine inanıyorlar. Bunu bir an evvel gerçekleştirmek, ülkemiz dâhil İslam dünyasını tamamen paramparça etmek hususunda planlarının artık sonuna gelmiş durumdalar. Bunun türbülansının başladığı dönemi yaşamaktayız. Siyonizmin yüz yıldır kurmuş olduğu tezgâhı bozup kökünden değiştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Bizler, Milli Görüş Lideri rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın dediği gibi, hak bildiğimiz davaya koşarak, koşamazsak, yürüyerek, yürüyemezsek, sürünerek gideriz diyen ve o şevkle çalışan dava erleriyiz” şeklinde konuştu.Güven tazeleyen Merkez İlçe Başkanı Selami Çakır ise kendisi ve yönetimine inandıkları için partililere teşekkürlerini iletti.

KIRIKKALE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN