Üzerine yıldırım düşen şehit er son yolculuğuna uğurlandı

Üzerine yıldırım düşen şehit er son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde görevi sırasında üzerine yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Piyade Er Ümit Çelik, Kırıkkale’de toprağa verildi

Şırnak’ın Silopi ilçesinde üzerine yıldırım düşmesi sonucu şehit olan 23 yaşındaki Piyade Er Ümit Çelik’in cenazesi, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınarak Kırıkkale’ye getirildi. Son kez baba ocağına getirilen şehidin cenazesi, helallik alınmasının ardından Nur Camii’ne götürüldü. Burada düzenlenen cenaze törenine Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehidin babası Mevlüt Çelik, üst düzey askeri ve polis yetkilileri ile binlerce vatandaş katıldı. Şehidin cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası şehitlikte toprağa verildi.

KIRIKKALE/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN