“Anne Ben Artist Oldum” oyununa büyük ilgi

“Anne Ben Artist Oldum” oyununa büyük ilgi

Kırklareli Belediye Başkanlığı ve Kırklareli Üniversitesi Tiyatro Kulübünün birlikte düzenlediği, Televizyon Programcısı İrfan Değirmenci tek kişilik gösterisi “Anne Ben Artist Oldum!” büyük ilgi gördü

6. Tiyatro Şenliği etkinlikleri kapsamında Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleştirilen gösteriye Kırklarelililer yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 buçuk saat sahnede kalan İrfan Değirmenci, 20 yıllık televizyon haberciliği kariyerinin aniden sona ermesi ile birlikte başlayan serüvenini seyircilerle paylaştı. Haberci olmanın, haber anlatmanın dışında yeteneklerini sorguladığını ifade eden Değirmenci, kendine özgü üslubuyla gösteri süresince anlattığı hikayeler ve canlandırmalar ile seyirciyi hem güldürdü hem de düşündürdü. Gösterinin sonunda samimiyeti ve enerjisi ile dakikalarca alkışlanan İrfan Değirmenci, aydınlık bir Türkiye için, tüm yurttaşlar adına verdiği mücadelenin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten yadigar olduğunu dile getirdi.

KIRKLARELİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN