Aşım’dan lise öğrencilerine başarı tavsiyesi

Aşım’dan lise öğrencilerine başarı tavsiyesi

Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Lüleburgaz Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek, Türkiye’nin iyi yetişmiş, nitelikli insan gücüne her alanda ihtiyacı olduğunu hatırlatarak, kendilerini iyi yetiştirmelerini tavsiye etti

İl Milli Eğitim Müdürü Aşım, öğrencilerle bir araya gelerek sohbet ettikten sonra okul idareci ve öğretmenlerle de bir araya gelerek okulun eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet eden Aşım, eğitimdeki yükselişin öğretmenlerin fedakarca çalışmaları sayesinde gerçekleşeceğini ve ülkenin onlardan çok şeyler beklediğini ifade etti. Tüm öğretmenlerin bu bilinçte olduğundan emin olduğunu ve çalışmalarında başarılar diledi.Okulun toplantı salonunda dokuzuncu sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Aşım, öğrencilerin dilek ve isteklerini dinledi. Aşım, Türkiye’nin iyi yetişmiş, nitelikli insan gücüne her alanda ihtiyacı olduğunu hatırlattı ve geleceğin Türkiye’si için kendilerini en donanımlı şekilde yetiştirmeleri gerektiğini vurguladı.İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

KIRKLARELİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN