Atatürk Evinde Nutuk hediyesi

Atatürk Evinde Nutuk hediyesi

Kırklareli’nde 2018 yılının ilk günlerinde faaliyete geçen Atatürk Evi0ne halkın ilgisi sürerken, Kırklareli Belediyesi, evi ziyaret eden her 100

kişiye hediye olarak Atatürk’ün Nutuk eserini dağıtmaya başladı.Kırklareli Belediyesi tarafından Ocak ayında Yayla Mahallesinde açılışı gerçekleştirilen Atatürk Evine ziyaretçi akını devam ediyor. Açıldığı günden itibaren Kırklareli halkının yanı sıra civar il ve ilçelerden gelenlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Atatürk Evi bu hafta sonu da evi görmeye gelenlerle doldu. Kırklareli Belediyesi de yeni bir uygulamaya geçerek Atatürk Evini ziyaret eden her 100. kişiye Atatürk’ün ‘’Nutuk’’ eserini hediye etmeye başladı.Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu yaptığı açıklamada, "Atatürk Evi ziyaretinde her 100. kişiye Nutuk armağan etmeye devam ediyoruz. Bu hafta sonu kazananlarımızı tebrik ediyor, geldikleri için teşekkür ediyorum’’ dedi.

KIRKLARELİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN