Bir Fikrim Var Projesi Kırklareli’nde tanıtıldı

Bir Fikrim Var Projesi Kırklareli’nde tanıtıldı

Trakya Kalkınma Ajansı ile Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen Bir Fikrim Var projesinin tanıtımı gerçekleştirildi

Toplantıya katılarak konuşma yapan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, fikirlerin toplum nezdinde de kabul görmesinin önemli olduğunu belirterek, "Konuşmak, söz beyan etmek önemli. Fikirler de bu açıdan önemli. Bu çalışma da bu nedenle çok değerli. Trakya Kalkınma Ajansımıza buradan teşekkür ediyorum. Fikirlerin değerlendirilmesi ve yarıştırılması da çok güzel. Eğitim gören bir öğrenci kardeşimiz çok önemli fikirler ortaya koyarak büyük eserler ortaya çıkabilir. Bu açıdan da her fikri değerlendirmeliyiz" dedi.Açılış konuşmalarının ardından projenin tanıtımı gerçekleştirildi. Bir Fikrim Var projesinin tanıtım toplantısına, Vali Osman Bilgin, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Vali Yardımcısı vekili Emre Öztürk, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve kurum amirleri katıldı.

KIRKLARELİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN