Bireysel sulama sistemlerinin desteklenmesi

Bireysel sulama sistemlerinin desteklenmesi

Kırklareli merkeze bağlı İnece beldesinde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi Projesi tanıtım toplantısı yapıldı

Kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi kapsamında 7 Aralık 2017 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan 2017/48 no’lu bireysel sulama sistemlerinin desteklenmesi hakkında tebliğ kapsamında, İnece Beldesi çok amaçlı salonunda 48 üreticinin katılımıyla tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, başvuru şartları, başvuru sahibinde aranan özellikler, hibe desteği kapsamında bulunan ve bulunmayan mal alımları, başvuru şekli, yeri ve zamanı, başvuru dosyasında yer alması gereken belgeler anlatıldı. Toplantı sonrasında katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

KIRKLARELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN