Bu kursa gelen stresten uzaklaşıyor

Bu kursa gelen stresten uzaklaşıyor

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan ‘Tel Kırma Kursu’na gelen kursiyerler, yaptıkları işlerle stresten uzaklaştıklarını ifade ettiler

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nde açılan Tel Kırma Kursu hakkında bilgi veren Fatma Baş, 6 Ekim 2016 tarihinde iki grup halinde başlayan kurslarının 11 Mayıs 2017 tarihinde sona ereceğini söyledi. Baş, “Pazartesi, Salı, Çarşamba bir grup, Perşembe ve Cuma bir grup olmak üzere toplam 50 kursiyerimiz var. Kursun ilk başlarında tel kırmayı öğretme aşamaları, tel kırma teknikleri, ürün işlemeyi öğretiyoruz. Desen oluşturuyoruz” dedi.“Çok rahatlatıcı ve stresi alan bir kurs”Kursa talep olduğunu aktaran Baş, “Kursa talep var. Kursiyerler bu kursta öğrendikleriyle aynı zamanda kendilerine ekonomik kazanç sağlayabilirler. Tamamen el işine dayalı ve dikkat isteyen, çok rahatlatıcı ve stresi alan bir kurstur. Tel kırma kılık kıyafete, çeyizlerde, aksesuarlarda kullanılıyor” diye konuştu.Kursun çok güzel ve keyifli olduğunu vurgulayan Nurcan Turanbeyli, “Önceki yıllarda da bu kursa geldim. Çok güzel bir kurs. Burada yaptığımız işler terapi gibi geliyor. Evde oturmayıp kursa gelerek hem bir şeyler öğreniyorum hem stres atıyorum” dedi.Kursa ilk defa geldiğini aktaran Sadiye Varol ise, “Emekli öğretmenim. Tel Kırma Kursu’na ilk defa geliyorum. Çok keyifli bir kurs. Tüm arkadaşlara bu kursa gelmelerini tavsiye ediyorum. Zevk alarak yapıyorum. Yaptığımız çalışmalarda bir eser ortaya çıkıyor” ifadelerini kullandı.

KIRKLARELİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN