’Çocuk Maratonu’nun kaybedeni yok

’Çocuk Maratonu’nun kaybedeni yok

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve belediye iş birliğinde “Çocuk Maratonu” düzenlendi

Maratonda tüm katılımcılara madalya verildi.23 Nisan etkinlikleri kapsamında 8 Kasım Stadında gerçekleşen Çocuk Maratonuna öğrenciler ve aileleri katıldı. Programda ilk olarak 4-5 yaş grubundan 20 sporcunun aileleriyle katıldığı 200 metrelik maraton düzenlendi. Daha sonra 6-7 ve 8-9 yaş 400 metre ve 140 sporcunun katıldığı maraton, 8-10 yaş gurubundan 153 öğrenci katılımıyla 600 metre maratonu, 11-14 yaş gurubundan 150 öğrencinin katılımıyla bin metre maratonu ve özel öğrencilerin katılımıyla 100 metrelik maraton düzenlendi. Her maratonun ardından öğrencilere madalya verildi.Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem "’Katılmak kazanmaktır’ diye yazıyor. Bu kısaca bugünkü çalışmanın ifadesini ve felsefesini açıklıyor. Bugün kimse kaybetmeyecek. Herkes kazanacak. Çünkü sporda kaybetmek yoktur. Spor yapan kazanır. Bu mantıkla bugün şenliğimizi oluşturduk" ifadelerini kullandı.

KIRKLARELİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN