Diyabet Okulu ilk mezunlarını verdi

Diyabet Okulu ilk mezunlarını verdi

Kırklareli Babaeski Devlet Hastanesi’nde, diyabet hastalarının hastalıkla doğru mücadele etmesi için açılan Diyabet Okulunda 3 hafta süren eğitimin sonunda ilk mezunlarına diploma töreni düzenlendi

Babaeski Devlet Hastanesi’nde Diyabet Eğitim Hemşiresi Gülbahar Süzer’in organize ettiği, Diyabet Eğitim Koordinatörü Uz. Dr. Serkan Güven, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mustafa Yemliha Ayhan ve Diyetisyen Halenur Kuçin tarafından eğitimlerin gerçekleştirildiği “Diyabet Okulumuzda” ilk mezunlarına diplomaları verildi. Hastaların ve hasta yakınları, hastalıklarını nasıl yöneteceklerini, tedavi yöntemlerini, beslenme, egzersiz gibi konularda, eğitimcilerden önemli bilgiler aldıklarını ifade ederken, kendilerine böylesine güzel ve yararlı bir eğitim imkanı sunan eğitimcilere ve hastane yönetimine teşekkür etti.13 katılımcıdan oluşan ilk mezunlara “Diyabet Okulu Diploması” verildi. İkincisi Şubat ayı sonlarında başlayacak okulda, Hastane Dahiliye Uzmanı Dr. Serkan Güven, Diyabet Eğitim Hemşiresi Gülbahar Süzer, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mustafa Yemliha Ayhan ve diyetisyenimiz hastaları bilgilendirmeye devam edecek.

KIRKLARELİ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN