En yüksek gelir vergisi beyanlarına teşekkür belgesi

En yüksek gelir vergisi beyanlarına teşekkür belgesi

Kırklareli Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürlüğü, gelir vergisi ve kurumlar vergisinde ilk 5 arasında giren mükelleflere Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından gönderilen teşekkür belgesini verdi

Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürlüğünde gerçekleştirilen ziyarette gelir vergisinde en yüksek beyanda bulunan ilk 5 mükellef arasında giren Cavit Arda ve kurumlar vergisinde ilk 5 mükellef arasına giren Hamitabat Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’ye Vergi Dairesi Müdürü Remzi Üver tarafından teşekkür belgesi verildi.Lüleburgaz Vergi Dairesi Müdürü Remzi Üver mükelleflere teşekkür ederek, "Her Vergi Dairesi kendi yetki alanına giren mükelleflere sayın bakanımızın göndermiş olduğu teşekkür belgelerini dağıtıyor. Umuyoruz ki ilimizdeki mükelleflerimizin yatırım ve istihdama katkıları artar ve ülkemizi daha ileriye götürecek adımlar atılır. Biz de üzerimize düşen yardımı yapacağız. Mevzuat çerçevesinde hizmet vermeye çalışıyoruz. Takdiri vatandaş ve mükelleflere aittir" ifadelerini kullandı.

KIRKLARELİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN