İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, okul dergisi yazarlarını ağırladı

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, okul dergisi yazarlarını ağırladı

Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu “İHO Yerel Havadis” dergisinin yayın yönetmeni Talat Şafak, dergi editörlerinden Alper Caymaz, emeği geçen öğrenciler ve Okul Müdürü İbrahim Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’ı ziyaret etti

Öğrenciler okul dergileri “İHO Yerel Havadis”i İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’a takdim etti. Daha sonra öğrencilerle kitap okumanın önemi, dergi basım sürecinde yaşadıkları ve okul hayatları hakkında sohbet edildi. Aşım, derginin çıkmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.Dergide “Kudüs” şiiri yayınlanan Ali Fuat Erkan’a, “Kitap Okuyoruz” haberi yazarı Zeynep Rana Atalay’a, kitap incelemesi ile dergiye katkıda bulunan Kazım Efe Şafak’a, süpürgecilik mesleğini tanıtan araştırma yazısının yazarı Hayrettin Can Akgül’e, dergi tasarımında yardımcı olan Zeynep Tomar’a ve Nazlı Namlı’ya, emeği geçen öğretmenlere ve Okul Müdürü İbrahim Şimşek’e İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım tarafından hediyeleri verildi.

KIRKLARELİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN