Kırklareli Afet Müdahale planı masabaşı tatbikatı yapıldı

Kırklareli Afet Müdahale planı masabaşı tatbikatı yapıldı

Kırklareli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinatörlüğünde hazırlanmakta olan Kırklareli Afet Müdahale Planı (TAMP-KIRKLARELİ) kapsamında masa başı tatbikatı gerçekleştirildi

Tatbikata Kırklareli Afet Müdahale Planında görevli ana çözüm ortaklarından yetkililer katıldı. Kırklareli’nde yaşanabilecek sel felaketini göz önüne alıp hazırlanan senaryoya göre, hizmet grupları sel felaketi ile mücadele etmek amacı ile hizmet grubu operasyon planlarında öngörülen ekipler ile yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verildi. Yapılan bu tatbikat ile planda görevli hizmet gruplarının olası bir afet durumunda koordinasyon halinde çalışması amaçlanmıştır.Tatbikatın sona ermesinin ardından hizmet grubu yetkilileri planlarını hazırlarken yaşadıkları sorunları aktardı ve bunların çözümü için karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

KIRKLARELİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN