Kırklareli’nde 3. İl ASKOM Toplantısı düzenlendi

Kırklareli’nde 3. İl ASKOM Toplantısı düzenlendi

Kırklareli’nde Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili sağlık kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyon ve iş birliğini sağlamak üzere İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı düzenlendi

İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit’in başkanlık yaptığı toplantıya, Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Kamu ve Özel Hastanelerin Yönetici ve Başhekimleri, İlçe Sağlık Müdürleri, 112 Komuta Kontrol Merkezi Başhekimi ve Acil Servisten Sorumlu Hekimler katıldı.Toplantıda il genelinde Acil Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumu, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri paylaşılarak Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunun daha kaliteli ve etkin yürütülmesi adına kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun sağlanması konusunda kararlar alındı.

KIRKLARELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN