Lüleburgaz’da camgöz köpek balığı görenleri şaşırttı

Lüleburgaz’da camgöz köpek balığı görenleri şaşırttı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi açıklarında tutulan ve Lüleburgaz’da balıkçı tezgahında sergilenen iki buçuk metrelik camgöz köpek balığı görenleri şaşırttı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi açıklarında balıkçılar tarafından iki buçuk metre uzunluğunda ve 100 kilo ağırlığında tutulan camgöz köpek balığı, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde balıkçı tezgahında sergileniyor.Görenlerde şaşkınlık meydana getiren balık, fotoğraf çekmek isteyen ve dokunmak isteyenler tarafından büyük ilgi gördü.Balıkçı esnafı olan Sami Küçük, balığın Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde yakalandığını dile getirerek, “Bu köpek balığı Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde yakalanmış. Kilosu 100 ila 120 kilo civarındadır. Bunu da milletimize getirdik. Yani halkımız görsün insanlarımız görsün diye, bunun uzunluğu iki buçuk metre. Milletimiz bunu fotoğraflarda belgesellerde seyrediyor ama biz bunu canlı olarak görsün istedik, biraz fedakarlık yapalım dedik, cebimizden de biraz para harcayalım” dedi.Balığı ilk defa gördüğünü ifade eden Mustafa Asilhan Onayoğlu ise, “Lüleburgaz halkı olarak görenlerin şaşkın olduğu bir durum, dünya üzerinde ne kadar çok canlı çeşitliliği olduğunun en büyük kanıtıdır diyebiliriz. Aslında farklı bir balık, iki buçuk metre civarında şu anda belgesellerde gördüğümüz balığı canlı olmasa da hani bu şekilde görmek ilk defa nasip oldu” ifadelerini kullandı.

KIRKLARELİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN