TrakyaKAriyer projesi ücretsiz yaz dönemi eğitimleri

TrakyaKAriyer projesi ücretsiz yaz dönemi eğitimleri

Kırklareli Üniversitesinin de paydaş olarak yer aldığı Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli ile Kariyer Hizmetleri Verilmesine Yönelik Teknik Destek Projesi (TrakyaKAriyer) kapsamında öğrenci ve mezunların istihdam becerilerini arttırmak amacıyla düzenlenen sertifika programları devam ediyor

Kırklareli Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz işbirliği ile düzenlenen, yaz dönemi boyunca sürecek olan teknik ve soft beceri eğitimleri ile diğer bütün eğitimler ücretsizdir. Başlayan eğitimler arasında; girişimcilik, adobe photoshop, adobe illustrator, logo tasarımı, dijital pazarlama ve sosyal medya eğitimleri yer alıyor. Yeni açılacak sertifika programları için; eğitimlerin tarihleri, süreleri, kontenjanları gibi detaylar www.trakyakariyer.org web sitesinde yayınlanmış olup isteyen öğrenci ve mezunlarımız web sitesine üye olarak eğitim programlarından faydalanabilirler” denildi.

KIRKLARELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN