Vali Bilgin ve Başkan Kesimoğlu’ndan film setine ziyaret

Vali Bilgin ve Başkan Kesimoğlu’ndan film setine ziyaret

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Valisi Osman Bilgin ile birlikte çekimleri Armağan köyünde yapılan "Göktaşı" filminin setini ziyaret etti

Çekimleri yaklaşık 1,5 aydır Armağan köyünde devam eden film setini ziyaret eden Vali Bilgin ve Başkan Kesimoğlu, film ekibi ile bir araya gelerek film hakkında bilgi aldı. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli’nin her alanda cazibe merkezi haline gelmeye başladığını belirterek, "Kırklareli’mize bağlı Armağan köyünde çekimleri devam eden Göktaşı sinema filminin setini Sayın Valimiz Osman Bilgin ile ziyaret ettik. Her geçen gün turizm ve kültür alanında daha çok ön plana çıkan ilimiz gelişiyor, güzelleşiyor. Ziyaretimize katılan İl Başkanımız Tayfun Okan Çobancık, Merkez İlçe Başkanımız Gürcan Saatçı ve arkadaşlarımıza, bizi çok güzel ağırlayan değerli oyuncularımıza ve prodüksiyon ekibine teşekkür ediyorum’’ dedi.

KIRKLARELİ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN