Vali Çiftçi, Muhtarlar Günü’nü kutladı

Vali Çiftçi, Muhtarlar Günü’nü kutladı

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, “19 Ekim Muhtarlar Günü” münasebeti ile İl Özel İdaresi Kongre Merkezinde Gerçekleşen programa yaptığı konuşmasında hizmetlerinden dolayı muhtarlara şükranlarını sunarak, muhtarlar gününü kutladı

İl Özel İdaresi Kongre Merkezinde gerçekleşen Programa Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar, Kurum Amirleri ve Muhtarlar katıldı.Mahalle ve Köy Muhtarlara iyi dileklerde bulunan Vali Çiftçi, “Halkımızla devlet kurumları arasında temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, ilimizde görev yapan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Sağlık, huzur ve başarı dolu bir yaşam diliyorum. Ayrıca bu anlamlı günün, Halkımıza ve görevlerini fedakarca yürüten tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

KIRKLARELİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN