AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan STK buluşmasına katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan STK buluşmasına katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Kırşehir’de Sivil Toplum Örgütlerinin katılımları ile düzenlenen STK buluşmasına katıldı

Ağalar Konağında gerçekleşen STK buluşmasına AK Parti Milletvekili Salih Çetinkaya, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Başkanı Muzaffer Aslan, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk ,TSO Başkanı Selehattin Ekicioğlu ve Kırşehir’de yer alan sanayici iş adamları ve dernek başkanları katıldı.İl Başkanlığı ve Kırşehir Belediyesi ziyaretinin ardından STK buluşmalarına katılan Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, STK’larla istişare halinde çalışarak temsil edilen kurumların işlerinin kolaylaştırılması gerektiğini belirtti.Karacan’ın, ağalar konağın da katıldığı buluşmada yaptığı konuşma şöyle:“Sorunlarınızı çözmek için taleplerinizi alıyor ve bakanlıklar boyutunda etkili kurumlarla konuşarak sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışıyoruz.Nerede durmamız nerede çalışmamız ne görevlerimiz olduğunu biliyoruz. Siyasetin özünde olan sanatı biliyoruz. Halka hizmet ederken bürokrasiyi de nasıl kullanmamız gerektiğinin farkındayız. Şehrinizde bulunan her türlü çalışmalara bizler destek veriyoruz. Sizlerin de taleplerini dinliyoruz”Karacan’ın STK buluşması basına kapalı şekilde devam etti.

KIRŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN