AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk:

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk:

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, FETÖ’nün işgalci bir örgüt olduğunu söyleyerek, “Bu işgalci örgüte normal şartlarda kurallarla mahkemelerde takım elbise kravat içerisindeki bu millete şirin gözükme fotoğraflarına izin verilmemelidir” dedi

Kırşehir İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (KİMDER) tarafından organize edilen konferansta konuşan Külünk, FETÖ yapılanmasının tarihsel sürecini anlatarak milletin uyanık olmasını istedi. Külünk, “Bu örgüt bizim istikbalimizi çalacaktı. Bu örgüt bir işgalci örgüttür. Bu işgalci örgüte normal şartlarda kurallarla mahkemelerde takım elbise kravat içerisindeki bu millete şirin gözükme fotoğraflarına izin verilmemelidir. Bunların hepsine tek tip elbise giydirilmelidir. Bu milletin adalet duygusunu istismar ederek bu milletin duyguları üzerinden psikolojik operasyon yapmalarına izin verilmemelidir. O gece başarılı olsalardı bu ülkede nüfusun yüzde 25’i yoktu” dedi.

KIRŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN