AK Parti Milletvekili Salih Çetinkaya: “Şehitler arasında ayrım söylentisi bizi üzüyor”

AK Parti Milletvekili Salih Çetinkaya: “Şehitler arasında ayrım söylentisi bizi üzüyor”

AK Parti Milletvekili Salih Çetinkaya katıldığı iftar programında şehitlik kavramının farklı adlandırıldığı söylemlerin kendisini üzdüğü söyledi

Milletvekili Çetinkaya, şehitlerin bir olduğunu ve hiçbirinin arasında ayrım olamayacağını belirtti.Valilik tarafından organize edilen ve şehit ailelerinin katıldığı yemekte konuşan milletvekili Çetinkaya, “Şehit aileleri ve yakınları asla unutulmaz ve onlarla ilgili hükümetimizin de güzel çalışmaları var. Yapılan hiçbir çalışma şehit aileleri için yeterli değil biz her zaman daha fazlasını yapacağız. ”dedi.15 Temmuz şehitlerinin gündemde olduğunu anlatan ama şehitler arasında fark olmadığını ifade eden Çetinkaya konuşmasını şöyle sürdürdü:“Son zamanlarda 15 Temmuz şehitleri ile diğer şehitler arasında sanki bir ayrım yapılıyormuş gibi bazı şeyler duyuyoruz. Bu söylemler bizi rahatsız ediyor. Başbakan’da Cumhurbaşkanı’da bu noktada çok üzülüyor. Bilinmeli ki tüm şehitler bizimdir. Hiçbirinin bir diğerinden farkı yoktur.Hükümetimiz sürekli şehitler ve geride kalan yakınları da ile de çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalar da yetmez bu nedenle her çalışmaya yenilerini ekliyoruz. 15 Temmuz ve şehitlerinin gündemde olma nedeni ise yaşanan darbe kalkışmasının yeni olması, şehitlik makamı önemlidir ve hepsi bizimdir. Mekanları cennet olsun.”

KIRŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN