Başkan Bahçeci : “Yüksek standartlı çalışmalar yapıyoruz”

Başkan Bahçeci : “Yüksek standartlı çalışmalar yapıyoruz”

Asfalt atımı ve yapılan yol çalışmalarında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir’de yüksek standartta çalışmalar yaptıklarını söyledi

Çalışma alanlarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Yol çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Ankara Caddesini geçen hafta bitirdik. Belediyeden stadyuma doğru inen Mehmet Ali Altın Bulvarı çalışması devam ediyor.Asfalt serimi başlayacak üç gün içerisinde bitireceğiz. Pazar günü itibari ile Lise Caddesi Belediye kavşağından itibaren kazı çalışmaları başladı. Hedefimiz Kütüphane kavşağına kadar olan kısmı Bayrama kadar bitirmek ve trafiğe açmak. Yol çalışmaları hemen hemen bitme noktasına geldi. Bayramdan sonra da hızlı bir şekilde kaldırımların, orta refüjlerin, peyzaj çalışmalarını başlatacağız" dedi.Şehrin baştan aşağı çehresinin değişeceğini ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü:“Hızlı bir şekilde şehrimizin merkezindeki bu çalışmalarımızın son noktası olan peyzaj, kaldırım, orta refüjler, bisiklet yolları çalışmalarını bayramdan sonra hızlı bir şekilde başlayacağız. Son derece standardı yüksek çalışma yapıyoruz.Kırşehirlilerin sabırlarını biraz zorlamış gibi oldu ama Kırşehir adına en doğru işi yaptık. Gelişi güzel asfaltı serelim diye yapabilirdik ama biraz vakit alsın, doğru olanı teknik açıdan, Kırşehir için doğru olanı yapalım arzusunda olduk.Sabırlarından dolayı Kırşehirlilere teşekkür ediyorum . Kırşehir’e uzun yıllar güzel hizmet edecek olan yollara kavuşmuş oluyoruz. Aynı şekilde kaldırımlarımızın da, orta refüjlerimiz de yapacağımız çalışmanın da standardı son derece yüksek olacak.Çalışmalarımıza geçen yıl Haziran ayında başladık. Bu yıl Haziran da yol çalışmalarını hemen hemen bitirmiş olacağız. Bir yılda bu kadar ağır bir çalışmayı yapmak bana göre başarıdır. Hemşerilerimiz niye gecikti? diye soruyor. ama böyle bir çalışma Kırşehir’de olmadığı için bunu kıyaslama şansı yok.Eskiden olduğu gibi kazalım üstüne bir kat asfalt atalım diyebilirdik bu en kolay işlerden bir tanesi. Bu standartta bu işler yapılmış bir çalışma Kırşehir merkezde olmadı. Teknik açıdan kıyasladığımızda bu süreler son derece makul sürelerdir. Kırşehirli hemşerilerime sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum.”Atatürk büstü inşaatı alanında da inceleme yapan Belediye Başkanı yetkililerden bilgi aldı.

KIRŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN