Belediye Başkanı Bahçeci, "Atatürk heykelinin taşınmasını farklı noktaya çekmeye çalışanlarda beyhude çaba içindeler"

Belediye Başkanı Bahçeci, "Atatürk heykelinin taşınmasını farklı noktaya çekmeye çalışanlarda beyhude çaba içindeler"

Belediye kavşağından STK’larla varılan ortak mutabakat sonrasında yeri değiştirilen Atatürk heykeli ile ilgili olarak Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Atatürk hepimizin atasıdır

Cumhuriyetimizin kurucusudur ve onun anıtının da Kırşehir’de en doğru yerde, Kırşehir’i de temsil edecek şekilde olması da hepimizin arzusuydu bu noktada hepimizin kalbi rahat. Bunu farklı noktaya çekmeye çalışanlarda beyhude çaba içindeler.”dedi.Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, değişimle ilgili ön yargılı insanların saldırılarını ise esefle izlediklerini söyledi.Cacabey Meydanında konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Ön yargılı bir şekilde niye böyle oluyor, niye şöyle oluyor gibi bir takım saldırıları da esefle izledik. Biz bunların hiç birine aldırış etmedik. Ülkemiz ve şehrimiz için en doğru olanını siyasi partilerimizle, STK ‘larımızla bir araya gelerek planladık ve yaptık.Bunun Türkiye de başka bir örneği yoktur diye düşünüyorum. Kırşehir örnek alınması gereken bir şehir. Her siyasi görüşten, STK’lardan bir araya gelip bu kadar önemli bir konuda görüş birliğine varıp birlikte hareket edebiliyoruz.Bu Kırşehir’in büyük bir zenginliğidir. Atatürk hepimizin atasıdır. Cumhuriyetimizin kurucusudur ve onun anıtının da Kırşehir’de en doğru yerde, Kırşehir’i de temsil edecek şekilde olması da hepimizin arzusuydu bu noktada hepimizin kalbi rahat. Bunu farklı noktaya çekmeye çalışanlarda beyhude çaba içindeler.”dedi.Atanın heykelinin yeni yeri ve heykelin yönü ile ilgili ise Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Birol Yurdugül, Türk Eğitim- Sen Şube Başkanı Bilal Türk’ün katılımları ile belirlendi.

KIRŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN