Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci: “Türkiye için birlik olalım”

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci: “Türkiye için birlik olalım”

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci halkın seçtiği hükumetin 5 yıl kesintisiz hizmet etmesi ve kalıcı istikrar için ‘Evet’ diyerek halkı birlikte olmaya davet etti

Referandum çalışmalarına aralıksız devam eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci "Türkiye’nin geleceği için gelin birlik olalım." dedi.Türkiye Cumhuriyeti devletinin hızlı gelişmesi için bir ve birlikte hareket edilmesi gereğini belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Ülkemizin ve devletimizin prangalardan kurtulması ve hızla yükselmesi için hızlı karar almalarını ve uygulamalarını sağlamak zorundayız. Zorunluluk devlet yönetiminde yasamanın yürütmenin ve yargının bağımsız yapılanmasını birbirini dengeleyerek zamanın şartlarına uygun ve hızlı bir biçimde faaliyetlerini sürdürmelerini gerektirmektedir. Nisan ayında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçmek için yapılacak olan referandumun Demokratik Cumhuriyetimizin güçlenmesi ve vesayet odaklarından kurtulma yolunda atılan önemli bir adım olduğuna inanıyoruz. Ülkemizde halkın özgür iradesine darbe vurulmasını canlarımıza kıyan terörün olmasını yönetimlerimizin istikrarsız olmasını siyasette vesayet olmasını yürütmede bürokrasinin olmasını ve yargıda hukuksuzluk olmasını istemiyoruz" dedi.Cumhurbaşkanlığı sisteminin milletin geleceği olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şunları kaydetti;“Biz evlatlarımıza torunlarımıza gelecek nesillerimize güçlü bir Türkiye bırakalım. Güçlü bir irade güçlü bir yönetim ve söz sahibi bir Türkiye bırakalım. İşte bunun için fırsat elimize geldi.Ülkemizin güçlü yarınlara daha hızlı taşınması için referandum çok önemli bir fırsattır. Hepimiz bulunduğumuz çevremizde etrafımızdaki herkesi bunun hassasiyetini ve gerekliliğini anlatalım."

KIRŞEHİR/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN