Belediye’den öğretmenler gününe özel bisiklet teşviki

Belediye’den öğretmenler gününe özel bisiklet teşviki

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir Belediyesi Salcano bisikletleri ile yapılan protokolle öğretmenler gününe özel yüzde 10 indirimle bisiklet sahibi yapıyor

Yerli marka Salcano ile yapılan protokol gereği, öğretmenler gününe özel indirim ve taksitlendirme yapılacak.Bisiklet kullanımını özendirmek ve arttırmak amacıyla yapılan protokol hakında konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile SalconaBisiklet ve Kırşehir Belediyesi arasında öğretmenlerimize yüzde 10 indirimli ve 9 taksitle bisiklet satışı için bir görüşme yaptık. Bilindiği üzere Salcano yerli bir marka.Yönetim Kurulu üyesi Bayram Akgül Bey sağ olsunlar bizi kırmadılar Kırşehir’e kadar geldiler. Bisiklet almak isteyen öğretmenlerimize bir katkıda bulunmak, hem ülke ekonomisine katkıda bulunmak, hem de bisiklet kullanımını özendirmek istedik. Öğretmenlerimiz Kırşehir merkezde bulunan Salcano bayiinden bisikletlerini indirimli ve taksitli alabilirler”dedi.Öğretmenlerin kutlu bir vazifeyi ifa ettiklerini anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yetiştirdiği genç nesiller ile geleceğe ışık tutan öğretmenlerimize katkı bulunarak bu kampanya da bize yardımcı olan Salcano Bisiklet firmasına da teşekkür ederiz”diye konuştu.

KIRŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN