Birçok suçtan aranan şahıs kaçamadan yakalandı

Birçok suçtan aranan şahıs kaçamadan yakalandı

Kırşehir’de polis, ’kasten adam öldürme’, ’uyuşturucu madde ticareti’ ve ’resmi belgede sahtecilik’ gibi suçlardan aranan şüpheliyi yakaladı

’Kasten adam öldürme’, ’uyuşturucu madde ticareti’ ve ’resmi belgede sahtecilik’ gibi suçlardan aranan şüphelinin ABD’ye kaçmak istediği öğrenilirken hakkında kesinleşmiş 85 yıl hapis cezasının da olduğu bilgisine ulaşıldı.İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tur şirketi aracılığıyla aranan bazı kişilerin izlerini kaybettirmek istediği bilgisine de ulaştı. Başlatılan çalışma sonrası Kırşehir-Kayseri yol kavşağında İstanbul plakalı tur otobüsü durduruldu. Sahte kimlik kullandığı tespit edilen K.Ç., polis tarafından gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan K.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KIRŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN