Devletin çocukları Vali Necati Şentürk’ü ziyaret etti

Devletin çocukları Vali Necati Şentürk’ü ziyaret etti

Kırşehir’de İl Sosyal Hizmet Kurumlarında yetişen ve kamu kurumlarına atamaları yapılan bir gurup genç Vali Necati Şentürk’ü ziyaret etti

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara öncülüğünde gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Necati Şentürk, kimsesiz çocuklarımızın devlet koruması altında terbiyeli, edepli, devletine ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştiklerini söyledi.Kırşehir’de sosyal hizmet kurumlarında yetişen 20 gencin kura sonucu devlet kadrosuna atandığını belirten Vali Şentürk, “Devletimizin koruması altında, sosyal hizmet kurumlarında yetişen kimsesiz çocuklarımızdan efendi olanlar, herhangi bir suç işlemeyenlerin neredeyse tamamı iş sahibi oluyor. Devletimizin atamasını gerçekleştirdiği gençlerimiz iş sahibi oluyor, evleniyor, devletimiz için hayırlı işlerde bulunuyorlar. Kırşehir’deki kurumlarımızda yetişen gençlerimiz son derece saygılı, donanımlı, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan bir şekilde yetişmektedirler. Atanan gençlerimizin işlerinde davranışlarıyla, çalışkanlılıklarıyla örnek olacağından şüphem yoktur. Allah devletimize zeval vermesin. Hepinize görev hayatlarınızda başarılar diliyorum” dedi.Ziyaret, Vali ve gençler arasında yapılan sohbet ile sona erdi.

KIRŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN