Kırşehir Belediyespor geleceğin yıldızlarını arıyor

Kırşehir Belediyespor geleceğin yıldızlarını arıyor

Kırşehir Belediyesi kayıtları başlayan Belediyespor tesislerinde eğitimlerinin yapılacağı futbol okulu ile geleceğin yıldızlarını arayacak

12 Mart tarihinde başlayan kayıtlarda 6-15 yaş aralığında olan çocuklardan geleceğin yıldızları eğitilerek yetiştirilecek.Güneykent, Kırşehir Belediyespor tesislerinde Belediyespor, Sportif Direktörü Salih Eken tarafından futbol okulu çalışmaları için öğrencilerin ailelerinden malzeme ücreti olarak 100 lira aylık çalışma ücreti ise 50 lira alınacak.Sportif Direktör Salih Eken amaçlarının çocuklara popüler spor branşı futbolu tüm yönleriyle öğreterek onları kötü alışkanlıklardan korumak, sportif faaliyetlerle sosyalleşmelerine katkıda bulunmak, yetenekli olanlarını ise ilk etapta Kırşehir Belediyespor Futbol Kulübü’nün altyapısına dahil etmek olduğunu belirtti.Kırşehir’de yaşayan aileleri, çocuklarını futbol okulundan istifade etmeye çağıran Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise futbol okulu hakkında şöyle konuştu:"Kırşehir Belediyesi futbol okulumuzdan 6-15 yaş aralığındaki gençlerimiz istifade edebilecek. Gençlerimiz farklı grupta futbol okulumuzda kurs görüp mesai yapacaklar. Çalışma günleri Cumartesi –Pazar günleri arasında yürütülecek çalışmalarla yakın gelecekte hem İlimizin futbol kulübüne, hem de daha büyük futbol kulüplerimizin bünyesine birer yıldız futbolcu olarak bu çocuklarımızı kazandırabilmek en büyük sevinç kaynağımız olacaktır.Futbol Okulumuzda gençlerimizi de değerlendirmeyi hedefliyoruz. Belediyemizin görevleri arasında halkımızın ve özellikle geleceğimiz olan çocuklarımızın gelişimi bulunmaktadır. Bu konu ayrıca vizyonumuzdur. Belediyemiz spor okulları bünyesinde birçok spor dallarında çocuklarımıza hizmet vermekteyiz. Bu faaliyetlerimiz arasına futbol okulunu da alarak İlimizi sporcu yetiştirme de marka kent yapmak yönünde projelerimizi hazırlıyoruz"Kırşehir Belediyespor futbol okuluna kayıtlar yıl boyu devam edecek.

KIRŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN