Kırşehir’de nezih cadde ve yollar olacak

Kırşehir’de nezih cadde ve yollar olacak

Kırşehir Belediyesi tarafından kent merkezinde hayata geçirilen alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmaları da aralıksız devam ediyor

Ankara Caddesi, Terme Caddesi, Atatürk Caddesi, Lise Caddesinde hayata geçirilen alt yapı hamlesi tamamlandı.Şehrin alt yapısı yenilendikten sonra Avrupa standartlarında asfalt ile bisiklet yolları ve peyzaj çalışmaları ile kaldırımlar yenilenecek.Kırşehir’de nezih cadde ve sokakların olacağını ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Alt yapı çalışmalarımız bitti hızlı bir şekilde üst yapıya geçtik. Caddelerimizde çalışmalarımız bittiğinde Kırşehir’in en nezih, en güzel caddelerinden birisi haline gelecek. Avrupa standartlarında asfaltlama yapıyoruz. Ben çalışmalar sırasına sabır gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu alt yapısını tamamlanan bölgelerde 40-50 yıl daha alt yapı inşaatı görmeyecek" dedi.Kırşehir için önemli olanın eser bırakmak olduğunu belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Vatandaşlarımızın rahat ve huzuru için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz bu makamda bir gün fazla kalalım diye değil kaldığımız sürede bir fazla ne icraat yapabiliriz anlayışına sahibiz.Biz kendi ikbalimizi bir kenara bırakarak Kırşehirlinin geleceği için elimizi taşın altına koyduk. Önemli olan iz bırakmak, önemli olan eser bırakmaktır.Biz bunun gayreti içindeyiz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Her gittiğimiz yerde iz bırakmak, eser bırakmak için gece gündüz çalışmaya, vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya, Kırşehir’imizi bir adım daha ileri götürmek için gayret etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

KIRŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN