Milli hassasiyeti fırsata dönüştürmek isteyen dolandırıcı yakalandı

Milli hassasiyeti fırsata dönüştürmek isteyen dolandırıcı yakalandı

Kırşehir’de döviz ve altın fiyatlarındaki hareket nedeniyle oluşan milli hassasiyeti fırsata çevirmek için İstanbul’dan getirdiği sahte altınları bozdurmaya çalışan şüpheli yakalandı

Edinilen bilgiye göre, bir kuyumcuya giden N.R., "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına uyduk. Hanımın 2 bileziği var, onları bozduracağım" diyerek 3 bilezik bozdurmak istedi.Altınların sahte olduğunu anlayan kuyumcu, yan dükkandaki komşusundan para alma bahanesiyle bulunduğu yerden uzaklaşarak polisi aradı. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, iş yerine gelerek kuyumcunun oyaladığı N.R.’yi suçüstü yakaladı. Şüpheliyi gözaltına alan polis, 49 gramlık 3 sahte bileziğe el koydu.Emniyetteki işlemleri tamamlanan N.R.’nin ortağı olduğu ve ortağının da yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

KIRŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN