Pankartlarla aday adaylığı başvurusu yaptı

Pankartlarla aday adaylığı başvurusu yaptı

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir’de İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, kendisini destekleyenler ve pankartlarla AK Parti İl Binasına giderek Yerel Yönetimler seçimleri için aday adaylık başvurusu yaptı

Ankara Caddesinden Terme Caddesinde yer alan parti binasına Kırşehirlileri selamlayarak giden Dulkadiroğlu, parti binası önünde yaptığı açıklamada, dua ile başladıkları yolculuğun Kırşehir’e hayırlı olmasını diledi.İl Başkanı Muzaffer Aslan’ı makamında ziyaret eden Dulkadiroğlu, Kırşehir’in ve AK Parti ailesinin neferi olduğunu söyledi.İl Başkanı Muzaffer Aslan, Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş ve Teşkilat Başkanı Berat Bıçakçı tarafından aday adaylık başvurusu alınan Dulkadiroğlu, yaptığı açıklamada, “2014 yılında İl Genel Meclis Üyeliğine seçildim. 2016 yılında ise İl Genel Meclis Başkanı oldum. Kırşehirlilik bilinci ile çalışmalar yürütüyorum”dedi.AK Parti’nin proje demek olduğunu da anlatan İl Genel Meclisi Başkanı Dulkadiroğlu, tezahüratlar arasında aday adaylık başvurusunu yaptı.

KIRŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN