Tehlike dolu paten yolculuğunu adrenalin için yapıyorlarmış

Tehlike dolu paten yolculuğunu adrenalin için yapıyorlarmış

Kırşehir’de toplu taşıma araçlarının arkasına asılarak patenle yolculuk yapan ve kameralara takılan gençler, tehlike dolu dolu yolculuğu adrenalin için yaptıklarını söyledi

Toplu taşıma otobüslerinin arkasına patenleri ile asılan ve sonrasında da yaptıkları yolculuğu cep telefonları ile kaydeden gençler, tehlike dolu anları da eğlence için sosyal medya hesaplarında paylaşıyorlar. Lise Caddesi üzerinde yolcu durağından çıkan otobüsün arkasına asılan ve arkadaşının ’polis geliyor’ demesi ile uzaklaşan S.S. adındaki genç, tehlikeli yolculuğu adrenalin için yaptığını söyledi. Yaptıkları davranışın tehlikeli olduğunun farkında olduğunu söyleyen S.S., "Yaptığımız tehlikeli ama bizde dur kalklarla adrenalin ve eğlence istediğimiz için yapıyoruz. İzinsiz olarak yapıyoruz. Denge ayaklara bağlı ölüm ayaklarımızın altında" dedi.

KIRŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN