TSO Meslek Komitesi seçimleri listesi açıklandı

TSO Meslek Komitesi seçimleri listesi açıklandı

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir, Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyelikleri seçimleri 7 Nisan Cumartesi günü yapılan seçimlerle tamamlandı

TSO konferans salonunda yapılan seçimler sonrasında TSO Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Meclis Asıl Üyelikleri listesini açıkladı.Yazılı yapılan açıklamaya göre Meclis Üyesi listesi şu şekilde oluştu; "1.Grup, Fırat Besi Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti, Torunçağ Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Zirai İlaç Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti, Kangal Veterinerlik Hizmetleri Tarım Hayvancılık Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti2.Grup Selahattin Ekicioğlu-Ekicioğlu İnşaat, Aydınlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, Camızoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, 3.Grup Bahçeci Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Dağıtım Nakliye İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, Aslan Kardeşler Gıda İhtiyaç Maddeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. 4.Grup Armodem İnşaat Yapı Dekorasyon Demir Doğrama Mobilya İmalat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti, Özsarılar Madencilik Taş Kum Kireç İnşaat Taahhüt Nakliye Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. Taş Ocağı Şubesi, Murat Canbolat- Canbolat Mobilya Dekorasyon 5. Grup Ekicioğlu Otomotiv İnşaat ve Nakliye Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti, Gök Petrol ve Ziraat Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.6. Grup Mustafa Yılmaz- Yılmalar Halı Mobilya, Çöl Pazarı Tekstil Konfeksiyon Toptan Gıda ve Gıda Dağıtımı Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti, 7. Grup Kimaş Yapı Malzemeleri Nakliyat Madencilik İnşaat Taahhüt Elektrik Eloktronik Petrol Gıda İthalat Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti, Turgay Kaya- An-Ka Elektrik ve İnşaat 8. Grup Eşref Aşık, Mustafa Bulut 9.Grup Batı Sigorta Acenteliği Ltd. Şti, Kayalar Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti 10. Grup Soner Bahadır- İç Mimarlık Tasarım Uygulama, Seçkin İnşaat Mühendislik Otomotiv Gıda Petrol Ürünleri Nakliye Turizm Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti 11. Grup Titiz İletişim Bilgisayar Mühendislik Güvenlik Sistemleri Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, Mehmet Işık- Birsöz Bilezik Atölyesi 12. Grup Kenan Yanık-Sinan Ayaz Spor Kompleks, Ahmet Günday- Özel Günday Kız Öğrenci Yurdu"

KIRŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN