Uyku bozuklukları ve kalp hastalıkları söyleşisi düzenlenecek

Uyku bozuklukları ve kalp hastalıkları söyleşisi düzenlenecek

Kırşehir’de Acıbadem hastanesi ve Kırşehir Belediyesi işbirliği ile ‘uyku bozuklukları ve kalp hastalıkları’ söyleşisi düzenlenecek

Acıbadem Hastanesi ve Kırşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek uyku bozuklukları ve kalp sağlığı hastalıkları sağlık söyleşisi Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Konferans salonunda yarın gerçekleşecek.Konferansa Acıbadem Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ergün Seyfeli ve Nöroloji Uzmanı Doç.Dr.Nergiz Hüseyinoğlu konuşmacı olarak katılacak.Konferansa Kırşehirlileri davet Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Kalp sağlığı insan hayatında önemli bir yeri vardır. İnsanlarımızın Kalp Sağlığı ile ilgili bilgilenmesi açısından Acıbadem Hastanesi ve Belediyemiz iş birliği ile düzenlenecek uyku bozuklukları ve kalp hasatlıkları sağlık söyleşisine davet ediyorum. İnşallah verimli bir söyleşi olacaktır diye düşünüyorum”dedi.

KIRŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN