Vali Akın, Kaman ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi

Vali Akın, Kaman ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kaman ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi

Kaman Kaymakamlığı toplantı salonu’nda muhtarlarla buluşan Vali Akın, hem idareci hem de vatandaşları dinlemeye gayret ettiğini söyledi.Mahalle ve köy muhtarlarının sorunlarını yerinde dinlemek için bir araya geldiklerini belirten Vali İbrahim Akın, "Sizler tüm sorunlarınızı gerek bizlere gerekse ilçe kaymakamlarımıza bildirin. Elimizden geldiğince bizler de bu sorunları hep birlikte çözelim. Amacımız daha güzel, daha sorunsuz bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet etmek" dedi.Toplantıya Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İl Emniyet Müdürü Ismail Hakkı Akyüz, Alay Komutanı Orhan Ekemen, Il Tarım Müdürü Kenan Şahin, Kaman Kaymakamı Murat Girgin ile beraberindeki ilçe protokolü ve muhtarlar katıldı.

KIRŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN