Vali Necati Şentürk, Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesini ziyaret etti

Vali Necati Şentürk, Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesini ziyaret etti

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, sınavlarda alınan başarılı sonuçların ardından İlhan Kılıçözlü Fen Lisesini ziyaret etti

Okul Müdürü Nazlıhan Altaş’tan okul ve öğrenciler hakkında detaylı bilgiler alan Vali Necati Şentürk’ün ziyaretinde Milli Eğitim Şube Müdürü Muhsin Kaya da hazır bulundu.Fen Lisesinin sınavlarda aldığı başarılı sonuçlarla kendilerini onurlandığını belirten Vali Şentürk, Kırşehir’de eğitim kalitesini önemsediklerini ve bu kaliteyi daha da artırmak adına çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Vali Necati Şentürk, “Fen Lisesi ilimizin en başarılı okullarından biridir. Okulumuz sınavlarda başarılı sonuçlar alarak ilimizin puan ortalamasını artırmaktadır. Bizim de amacımız öğrencilerimizi donanımlı ve manevi değerlerimize saygılı bireyler olarak geleceğe hazırlamaktır. Fen Lisesi öğrencilerinin, bilim ve teknolojiyi en iyi ve en doğru bir şekilde kullanarak insanlığın hizmetine sunacaklarından şüphem yoktur. Öğrencilerimizin azimle çalışarak ülkemiz adına büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum” dedi.Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi ziyaretinde okul tarafından düzenlenen kariyer günlerine katılan Vali Şentürk, öğrencilere hitap etti. Öğrencilere kendi hayatından kesitler sunan Vali Necati Şentürk, öğrencilere çeşitli nasihatlerde bulundu.Program, öğrencilerin yönlendirdiği soruların Vali tarafından cevaplandırılması ile sona erdi.

KIRŞEHİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN