Yaralı flamingo sağlığına kavuşacak

Yaralı flamingo sağlığına kavuşacak

Doğa fotoğrafları çekmek için Seyfe Gölü Kuş Cennetine giden fotoğraf sanatçısı Bünyamin Dalgalı, fotoğraf çekerken objektifine takılan yaralı flamingoyu farketti

Fotoğrafçı ayağı kırık flamingoyu görevlilere teslim etti.Hafta sonlarını doğayı fotoğraflayarak değerlendiren Bünyamin Dalgalı Seyfe Gölü Kuş Cenneti’ne fotoğraf çekmeye gittiğinde, objektifine ayağı kırık bir flamingo takıldı. Flamingonun durumunu fark edince fotoğraf çekmeyi bıraktığını söyleyen Bünyamin Dalgalı, "Flamingonun hareket edemediğini görünce hemen Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünü aradım ve yetkililerden yardım istedim. Sağ olsunlar yakından ilgilendiler. Ayağı kırık olan flamingonun tedavi için Ankara’ya gönderileceğini söylediler" dedi.

KIRŞEHİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN