Yazdığı 15 Temmuz tiyatrosunu ailesi ile birlikte oynadı

Yazdığı 15 Temmuz tiyatrosunu ailesi ile birlikte oynadı

Amatör tiyatro yazarı Sait Sargın 15 Temmuz’u yazdığı oyunu ailesi ile birlikte sahne aldığı Kültür Müdürlüğü salonunda oynadı

Kırşehir’de kendi yazdığı birçok oyunu seslendiren ve akrabalarından da destek alarak oynayan Sargın, 15 Temmuz’u halkın kalbine işlemek için ailesinden aldığı destekle oyun yazdığını söyledi.Kültür Müdürlüğü salonunda ’15 Temmuza Hayat Verenler’ adı ile yazdığı tiyatroyu oynayan Sargın, “Tiyatro oyunu ve sahne almak çok zor. Oğlum,kızım,kardeşim bir araya geldik. Yazdığım oyunu beraber oynadık" dedi.Memleketi yıkmaya çalışanlara bir cevap verilmesi gerektiğini ifade eden Sargın, “Darbelerle yetişen bir nesiliz. Bir daha darbeler olmaması için yazılan oyunu sahneledik. Vatanına bağlı insanlarsak bu memleketin altını oyanlara bizlerinde bir cevabı olmalıydı. 15 Temmuzu unutmamak amacı ile yazdığımız oyunu da oynadık. Bizler çocuklarımıza da 15 Temmuzu nakış nakış kazıyacağız" diye konuştu.Sargın, yazdığı oyunda 15 Temmuz gecesini anlatarak hainlere karşı da oyun sonunda duada bulunarak milli ve manevi değerleri ön plana çıkartıyor. Kırşehir merkez de ve ilçelerde ise ailesi ile birlikte salonlarda sahne alarak ’15 Temmuza Hayat Verenler’ adlı oyunu oynuyor.

KIRŞEHİR/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN