Alacak verecek tartışması kanlı bitti: 1 yaralı

Alacak verecek tartışması kanlı bitti: 1 yaralı

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir kişi silahla ayağından vurularak yaralandı

Olay, Başiskele Yuvacık Sapağı mevki D-130 Karayolu yan yolda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen zanlı, Emrah Ç.’nin yanına gitti. Aralarında alacak verecek meselesi olan şahıslar bir anda tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine zanlı, Emrah Ç’yi silahı ile vurarak yaraladı. Olayı gören vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi.Kısa süre içerisinde olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Emrah Ç.’yi Kocaeli Devlet Hastanesine sevk etti. Hastaneye sevk edilen yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaçan şahısı yakalamak için çalışma başlattı.

KOCAELİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN