Başiskele’de eski yollar yeniden elden geçiriliyor

Başiskele’de eski yollar yeniden elden geçiriliyor

Açılan yeni imar alanlarında yol yapım çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediyesi ekipleri, bir diğer yandan da bozulan yollarda onarım çalışması yapıyor

Başiskele Belediyesi, modern sokak ve caddeler için her gün farklı bir mevkide hizmetlerine devam ediyor. Zorlu kış günlerinde vatandaşların mağdur olmayacakları şekilde ve her zaman kaliteli bir hizmet sunan Başiskele Belediyesi ilçenin farklı yerlerinde altyapı ve üst çalışmaları gerçekleştiriyor. ‘Yol medeniyettir’ anlayışıyla sakinlerine kaliteli bir yaşam kazandırmak için çalışan Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü Yuvacık - Yakacık Mahallesi Karaduman sokakta eskiyen parke yollar söküldü, bakım ve onarım çalışmalarından sonra beton yol yapımına başlayacak.

KOCAELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN