Başiskele’de küçük çalışma büyük hizmet

Başiskele’de küçük çalışma büyük hizmet

Engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için de düzenlemeler yapan Başiskele Belediyesi, yeni evine taşınan engelli bir vatandaşın isteği üzerine taşındığı sitede düzenlemeler yaptı

Başiskele Belediyesi engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için de düzenlemeler yapıyor. Bu kapsamda Başiskele Belediyesi, Aydınkent Mahallesi 23. Adaya taşınan Kadir Çelik’in isteğini yerine getirerek konutların içerisinde küçük bir düzenleme yaptı. Eşi ve kızının hastalıkları nedeniyle sürekli hastaneye gitmek zorunda kalan ve taşındığı konutun giriş ve çıkışlarda bulunan merdivenler nedeniyle sorun yaşayan Kadir Çelik’in dilekçesi Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla yerine getirildi. Hasta ve engelli bireyleri için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri merdiven kenarlarına yol ve bina girişine rampa yaptı. Çelik ise kısa sürede isteğini yerine getirerek kendilerini zorluklardan Başkan Ayaz’a dua ve teşekkür etti.

KOCAELİ/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN