Başkan Karaosmanoğlu:

Başkan Karaosmanoğlu:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı brahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediyesi Kadın Aile Hizmetleri yetkilileri ve KARMEK Hocaları ile bir araya geldi

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediyesi Kadın Aile Hizmetleri Sorumlusu Nurdan Köksal ve KARMEK eğitmenleri ile bir araya geldi. Sosyal Belediyecilik açısından gençlere ve kadınlara yapılan hizmetlerin çok önemli olduğunu vurguladığı görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, “Dün de kadın bizim başımızın tacı idi, bugün de öyle, yarın da öyle olacak” dedi.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın” sözlerini ziyarette hatırlatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İşte biz böyle düstura, böyle bir duruşa sahibiz. Bizim inancımızda kadın ayaklar altında değil, el üstünde tutulur. Bundan dolayıdır ki Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz kadın hizmetlerine çok önem veriyor. Bu çalışmalarda sizin gibi hocalarımızın da katkısı çok büyük. Sorumluluğumuzun farkındayız, hep birlikte daha çok hizmet üretmek için el birliğiyle çalışacağız” diye konuştu.Bir olmanın ve güçleri birleştirmenin nedenli önemli olduğunu belirten Karaosmanoğlu, “Biz olmaya başaranlar, bireysel olarak hareket edenlere karşı hep bir adım öndedirler. Ortak hareket edenler, sevgiyi ve hizmeti paylaşanların kentimizde ne kadar mutlu olduğunu görmekteyiz. Bu yüzden Türkiye’nin mutlu kadınlara ihtiyacı var. Kocaeli, kadın ve gençlik üzerine yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çekmektedir. Türkiye’yi görmek isteyenler, Kocaeli’ye bakmalıdır" şeklinde konuştu.Kartepe Belediyesi Kadın Aile Hizmetleri Sorumlusu Nurdan Köksal ve KARMEK eğitmenleri, Başkan Karaosmanoğlu’na kadınlara ve gençlere dönük hizmetleri için teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

KOCAELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN