Başkan Karaosmanoğlu, İbni Sina Mahallesi sakinlerini ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, İbni Sina Mahallesi sakinlerini ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Muhtarlar Dernek Başkanı ve İbni Sina Muhtarı Ömer Karadeniz ile mahalli sakinlerini makamında konuk etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Muhtarlar Dernek Başkanı ve İbn-i Sina Muhtarı Ömer Karadeniz ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Buluşmada Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik noktasında halka dönük projeleri de ele alındı. Muhtarların kent açısından ortaya koyacakları yüksek çalışma performansının mahallelere çok olumlu yansıyacağını vurgulayan Karaosmanoğlu, “Muhtarlarımız Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerin en yakın çalışma arkadaşıdır. Hizmetlerimize yön veren muhtarlarımıza değer veriyor ve daha yakın çalışmak için özel çaba sarf ediyoruz” dedi.Derince İbni Sina Mahallesi sakinlerine de ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Karaosmanoğlu, “Vatandaşımızın taleplerine karşı Büyükşehir Belediyemizin ekipleri hızlı bir değerlendirme içerisinde hareket ediyor. Bize güvenen ve her daim desteğini bizlerden eksik etmeyen insanımızın kentin gelişmesine dönük isteklerini yerine getiriyoruz. Derince’de ve diğer ilçelerimizde başlattığımız altyapı ve üst yapı çalışmaları geleceğin daha yaşanabilir kent olma noktasında Kocaeli’ye daha fazla değer katmaktadır” diye konuştu.Görüşme, karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

KOCAELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN