Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye, mazlumların sığındığı liman olmuştur”

Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye, mazlumların sığındığı liman olmuştur”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Cem Evleri Dernek Başkanları ve Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve yönetimini makamında kabul etti

Kafkasya, Avrupa, Asya, Afrika kıtalarının buluşma noktasında yer alan dünya coğrafyasında önemli bir yere sahip olan bir bölgede yaşadıklarını görüşmede özellikle belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin gönül dünyamız olan her bölgesi ile köklü tarihi ve kültürel bağları var. Bu birliktelik dün ne ise bugünde aynıdır ve ayrılmaz bir parçadır. Bugün geldiğimiz süreçte ülkemiz dünya üzerinde mazlumların sığındığı liman olmuştur” dedi.“Bizi biz yapan kültürümüzü ve medeniyetimizi yaşatmaya, gelecek kuşaklara aktarmaya gayret gösteriyoruz” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaelimiz, farklı kültürlerin bir arada huzur içerisinde yaşadığı güzel bir şehirdir. Kocaeli huzur ve istikrar, bölge ve dünya huzuru açısından önemli bir misyona da sahiptir. Bu nedenle huzur ve istikrarın korunması için herkese büyük görevler düşmektedir. Kardeşliğimizi ve beraberliğimizi sıkı tutmalıyız. Güçlü devlet, güçlü millet, birbirimize sahip çıktığımız ve değerlerimizi koruduğumuz sürece baki kalacaktır” diye konuştu.Görüşmeler, karşılıklı yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.

KOCAELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN