Başkan Köşker, genç tekvandocuları ziyaret etti

Başkan Köşker, genç tekvandocuları ziyaret etti

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebze Gençlik Merkezi tekvando grubunu Aladdin Kurt Stadyumunun altında bulunan spor salonunda ziyaret etti

Tekvando grubunun eğitimlerine katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, genç sporcuların eğitimlerin ne aşamada olduğuna dair bilgileri hocalarından aldı.Gençlerin diğer arkadaşlarını da spora teşvik etmelerini isteyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Her çocuğun ve gencin en az bir spor dalıyla ilgilenmesi, bir müzik aleti çalabilmesi gelişimleri için çok önemli. Biz Gebze Belediyesi olarak gençlerimizi her alanda destekliyoruz. Spor faaliyetlerinde bulunmaları için teşvik ediyor, imkanlar sunuyoruz. Çünkü biliyoruz ki spor ile uğraşan gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak çok daha kolay oluyor. Ben burada bulunan velilerimize de teşekkür ediyorum, ailenin desteği bu anlamda çok önemli” dedi.Başkan Köşker konuşmasının ardından sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

KOCAELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN