Başkan Toltar, vatandaşların sorunlarını tek tek dinliyor

Başkan Toltar, vatandaşların sorunlarını tek tek dinliyor

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, her hafta düzenlediği halk toplantıları ile ağırladığı vatandaşın sorun, problem ve önerilerini dinliyor

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, başlattığı halk toplatıları ile makamında ağırladığı vatandaşların sorunlarını diliyor, problemler için çözüm üretiyor. Her geçen gün ilginin artığı halk toplantısı, sabah saatlerinde başlarken öğleden sonra da devam ediyor. Halk toplantılarına katılan vatandaşları geri çevirmeyen Başkan Toltar, katılan tüm vatandaşları tek tek dinlerken dinliyor.Halk toplantısı ile ilgili açıklama yapan Başkan Toltar, "İlçemizde yaklaşık 50 bin hemşehrimiz bulunuyor. Tek tek bunlara ulaşmamız belki imkânsız ama düzenlediğimiz halk toplantıları ile önemli sorunları olan vatandaşlarımız bizlere gelerek sorunlarını anlatıyor. Bizde elimizden geldiğince yasal çerçeveler içerisinde vatandaşımıza sahip çıkmaya onların sorunlarını çözmeye çalışıyoruz” dedi.İlçede yaşayan vatandaşların ellerinden tutmak için çalıştıklarını vurgulayan Toltar, “Seçim sürecinde halkımıza hizmet için göreve talip olduğumuzu belirtmiş ve halkımızın desteği ile bu göreve layık görüldük. Göreve geldiğimizden bu yana ilçemizin gelişimi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İlçemizin gelişmesi kalkınması için yaptığımız çalışmaların yanı sıra ekonomik olarak alt gelir sınıfına sahip vatandaşlarımızın çoğunlukta olduğu ilçemizde ki vatandaşlarımızın elinden tutmak ve onlara sahip olmak içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onları tek tek dinleyerek çözüm üretmeye çalışıyoruz. İnşallah düzenlediğimiz halk toplantılarımızla bir vatandaşımızın derdine derman olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da derman olmaya çalışacağız” diye konuştu.

KOCAELİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN