Eğitimin kenti Başiskele’nin yeni okulları yükseliyor

Eğitimin kenti Başiskele’nin yeni okulları yükseliyor

Başiskele Belediyesi 7 Yıldızlı Kent misyonlarından biri olan Eğitim Yıldızını destekleyecek, 3 yeni proje daha kente kazandırılıyor

Damlar Mahallesinde 30 milyonluk yatırım projesi kapsamında 12 bin 500 m alanda bin 200 öğrenci kapasiteli, 56 derslikten oluşan özel bir kolej, yatırım için kolları sıvadı. Proje çalışmaları tamamlanan projenin yeni eğitim-öğretim dönemine yetişmesi planlanıyor. Başiskele ilçesinin en eski özel eğitim kurumlarından, Barbaros Mahallesi’nde eğitim-öğretim hizmeti Murat Yıldırım Kocaeli Koleji, Yeniköy Merkez Mahallesi’nde 9 bin metrekare kapalı alanda bin 152 öğrenci kapasiteli, kapalı spor salonu, halı sahası, yarı olimpik yüzme havuzu bulunan bir eğitim yatırımına imza atıyor. İnşaat çalışmaları süren okulun, yeni eğitim-öğretim yılına yetişmesi planlanıyor.Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yine öğretmen Leyla Yıldırım 40 derslik, 2 bloktan oluşan yaklaşık 1000 metrekare taban alanlı bir ortaokul ve fen lisesi için projelerini oluşturuyor.

KOCAELİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN