Eşi ile sorunları olduğu iddia edilen şahıs intihara kalkıştı

Eşi ile sorunları olduğu iddia edilen şahıs intihara kalkıştı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde eşiyle sorunları olduğu iddia edilen bir kişi aydınlatma direğine çıkarak intihar etmek istedi

Olay, akşam saatlerinde Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali içerisinde meydana geldi. İddiaya göre, eşi ile sorunları olan İ.Ö. isimli şahıs, otobüs terminalinin içerisinde bulunan bir aydınlatma direğine çıktı. Eşinin bulunduğu yere gelmesini isteyen İ.Ö. eşi gelmezse atlayacağını söyledi. İ.Ö.’nün direğe çıktığını gören vatandaşlar hemen polis, itfaiye ve 112 ekiplerine haber verdi.İhbar üzerine hemen olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri şahsın bulunduğu direğin altına şişme yatak açtı. Polis ekipleri tarafından çıktığı yerden indirilmeye çalışılan şahıs uzun süren uğraşlar sonucunda ikna edilerek aşağıya indirildi. Çıktığı direkten inen şahsa ilk müdahaleyi polis yaptı. Polisin ilk müdahalesinden sonra 112 Acil Servis ekipleri İ.Ö.’yü hastaneye kaldırdı.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

KOCAELİ/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN