İzmitli balıkçılara modern satış yeri geliyor

İzmitli balıkçılara modern satış yeri geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Halk Evi’nde faaliyet gösteren balıkçılar için İzmit Sahil Otoparkı balıkçı lokantalarının karşısında modern balık satış yeri oluşturacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi balıkçılar için İzmit Sahil Otoparkı balıkçı lokantalarının karşısında balık satış yeri yapacak. Kurulacak olan yeni satış yeri geniş ve ferah yapısıyla rahat alışverişe imkan verecek. Bin metrekare alan üzerinde kurulacak olan balık satış yeri Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından inşa edilecek. Taşıyıcı olarak çelik malzemenin kullanılacağı satış yeri, mimari olarak da göze çarpacak.Zemin ve asma kat şeklinde planlanan yapının taban inşaat alanı 734 metrekare, toplan inşaat alanı da 825 metrekare olacak. Yapının içinde 7 adet balık satış bölümü yer alacak. Her bir satış bölümü 70 metrekare alana sahip olacak. Satış yerinde 1 adet de 50 metrekarelik engelli tuvaletinin de bulunacağı tuvalet yer alacak.Balıkçının yerinin sahil kenarı olması gerektiğini belirten balıkçı esnafı daha geniş, halkın kolayca gelebileceği bir yerde satış yapmak istediklerini ifade ettiler. Yeni yapılacak olan balık satış yeri projesini takip ettiklerin kaydeden esnaf, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.Yeni modern balık satış alanın için 31 Ekim’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale yapılacak.

KOCAELİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN